2020 Yılında Piyasaya Sürülmesi Beklenen Katlanabilir Telefonlar

2020 Yılında Piyasaya Sürülmesi Beklenen Katlanabilir Telefonlar

Katlanabilir akıllı telefonlar mı ?

Teknoloji çok ilerledi, çok hızlı ilerliyor. Henüz akıllı telefona geçiş yapmamış olan bir kitle bile mevcutken şimdi de katlanabilir akıllı telefonlar geliyor.

Katlanabilir bir akıllı telefonun en cezbedici özelliği büyüyüp küçülebilmesi tabiki. Bunun nasıl sağlandığı tabiki kafamızda kocaman soru işaretleri oluşturuyor. Ancak piyasaya sürüldüğünde bakıp göreceğiz, inceleyeceğiz.

 

Motorola Razr

 

Daha evvel Motorola’nın Razr modelini görmüştük piyasada çok ses getirememiş olsa da gayet şık zarif bir telefon modeliydi. Motorola Razr modeli üzerinden giderek katlanabilir akıllı telefonunu bu yıl piyasaya sürmeyi düşünüyor.

Samsung Galaxy Fold

 

Tasarımı, donanımı, özellikleriyle ilgili bir takım bilgilere sahibiz. Hatta bazı Avrupa ülkelerinde şuanda satılmakta 4g ve 5g olarak iki model satışa sunulmuş durumda. Alıp inceleyen ve bizlerle bilgilerini paylaşan bazı dostlar beklenenin altında bir cihaz olduğunu söylüyor. Tabi ki beğenebilecek olan arkadaşlarımız da vardır. Cihazın sizin için kullanışlı olma durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Ancak en dikkatimizi çeken özelliği cihazın çok naif, kırılgan bir yapıya sahip olması. Alacak olan arkadaşlara sesleniyorum.. Ammmmaan Dikkatt!  smiley

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ